Web Tasarım Formu


Nasıl Bir Web Sitesi Veya Hizmet Arıyorsunuz?

Başka Hangi Hizmetlere İhtiyacınız Olabilir ?

Tercih ettiğiniz bir platform var mı?

Projenizde kaç dil kullanılacak?

Lütfen listeden seçim yapınız.

Projenizden biraz bahsedebilir misiniz?

Bu alan zorunlu değildir.

 / 1000

(Firmanızın genel tanıtımı, ürün varsa siteye konulacak ürün sayısı, filtre ve karşılaştırma modülü olacak mı, yaklaşık sayfa sayısı, üyelik vb. bir sistem olacak mı, mevcut siteniz varsa ondan ne farkı olacak, ve diğer eklemek istediğiniz herşeyi buraya lütfen olabildiğince detay yazınız.)

Bir dosya göndermek ister misiniz?

Dosya Seç

Dosya seçilmedi...

Bu alan zorunlu değildir.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz?

Nerelisiniz?

İl / İlçe / Mahalle selectbox seçimi olacak.

Size nasıl hitap edelim?

Web Tasarım Kodlama

Web Tasarım Kodlama

Web Tasarım Kodlama

Web dünyası her geçen yıl, değişiyor ve gelişiyor. Tüm bu gelişime karşın sadece grafikler ile web tasarım yapmak halen mümkün değil. Bu yüzden web tasarım ve kodlama olmadan var olabilecek seviyeye gelmedi. İyi bir grafik tasarımcısı olsanız dahi kodlama bilmeden, mükemmel çalışmalar ortaya koyamazsınız. Ortaya koymadığınız gibi kodlama bilmemek sizleri sekteye uğratır. Kodlama öğrenerek, hazırlamış olduğunuz grafikleri, düşünceyi en iyi şekilde web üzerine aktarabilirsiniz. Elbette sizler sadece grafik yaparken yazılım için herhangi biriyle anlaşabilirsiniz fakat tam olarak uyumu yakalayabilirsiniz. Uyumu yakalayamadığınız zaman yaptığınız iş sizi tatmin etmeyecektir. Sizi etmeyecek bir web tasarımı, müşterilerinizi nasıl tatmin etsin? Daha geniş bir açıdan bakmalısınız olaylara, her şeyi kusursuz bir şekilde gerçekleştirmek için öğrenmeye, gelişmeye ihtiyacınız var. Öğrendiğiniz, geliştiğiniz oranda müşterilerinize en iyi hizmeti verebilir, tatmin edici seviyelere ulaşabilirsiniz. Merak etmeyin, kodlama öğrenmek uzun bir süreç olsa da oldukça zevklidir. Bu yüzden ufak bir adım atarak bu serüveni başlatabilirsiniz.

Web tasarım ve Kodlama

Web tasarım ve kodlama sürecine Html dersleri ile başlamalısınız. HTML (Hyper Text Markup Language) ile sitenizin iskeleti oluşturacak. CSS (Cascadding Style Sheets) dili ile oluşturduğunuz iskeleti kusursuz bir hale getireceksiniz. Estetik özel bir görünüm kazandırmanın formülü buradan geçiyor. Daha sonra Javascript süreciniz başlayacak. Javascript ve Javascript kütüphaneleri sayesinde kodladığınız web tasarımına işlevsel özellikler kazandırarak daha estetik bir hale getireceksiniz. Elbette bu bir anda olmayacak, bir anda mükemmel tasarımlar ortaya koyamayacaksınız. Zamanla, çalışma azminize bağlı olarak artan bir ivmede ilerleyeceksiniz. Belki de yeteneklerinize göre sektörün en iyileri arasında yer alacaksınız. Tüm bu süreçte kendinize güvenmeli, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda pes etmemelisiniz. Gerçekten kendinizi geliştirdiğinizde hayal ettiğiniz şirklerde dahi çalışabilirsiniz. Google, Apple, Microsoft UX, Uİ Desingerlara oldukça önem veriyor. Tabi ilerleyeceğiniz alan yazılım değil ajans dünyası ise oldukça farklı bir serüven sizleri bekliyor olacaktır. Sonuç ne olursa olsun, her zaman en iyisini ortaya koymaya çalışın. Yaptığınız web tasarımların ardından durup dinlenmeyin. Daha geliştirin, daha farklı web tasarımları gerçekleştirmeye çalışın. İlerlemenin önünde ki en büyük engel, ben oldum düşüncesine kapılıp gitmektir.

Web Tasarım Kodlama

Kısa bir özet geçmek gerekirse web tasarım kodlama serüveniniz boyunca HTML, CSS, Javascript gibi diller öğreneksiniz. Aynı zamanda kendinizi grafik tasarım alanında da geliştirmelisiniz. Bu sayede başarının kapılarını ardına kadar aralayabilirsiniz.

Yazıya Puan Ver
0 Kişi Puan Verdi
1116