Web Tasarım Formu


Nasıl Bir Web Sitesi Veya Hizmet Arıyorsunuz?

Başka Hangi Hizmetlere İhtiyacınız Olabilir ?

Tercih ettiğiniz bir platform var mı?

Projenizde kaç dil kullanılacak?

Lütfen listeden seçim yapınız.

Projenizden biraz bahsedebilir misiniz?

Bu alan zorunlu değildir.

 / 1000

(Firmanızın genel tanıtımı, ürün varsa siteye konulacak ürün sayısı, filtre ve karşılaştırma modülü olacak mı, yaklaşık sayfa sayısı, üyelik vb. bir sistem olacak mı, mevcut siteniz varsa ondan ne farkı olacak, ve diğer eklemek istediğiniz herşeyi buraya lütfen olabildiğince detay yazınız.)

Bir dosya göndermek ister misiniz?

Dosya Seç

Dosya seçilmedi...

Bu alan zorunlu değildir.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz?

Nerelisiniz?

İl / İlçe / Mahalle selectbox seçimi olacak.

Size nasıl hitap edelim?

2021 Yılında İnternetten Para Kazanma Yolları

2021 Yılında İnternetten Para Kazanma Yolları
2021 Yılında İnternetten Para Kazanma Yolları
11/06/2020
0 Yorum
Ö.FARUK
8129

2020 Yılında İnternetten Para Kazanmak artık çok daha kolay oldu! İnternetten Para kazanma yelpazesi genişedi! Artık 12 yaşındaki çocuk bile internetten para kazanabiliyor!! Neden mi? Artık herkesin elinde akıllı telefon, herkesin evinde laptoplar var. Bu demek oluyor ki insanların artık hemen hemen hepsi internet kullanıyorlar. İnternetten para kazanmak aslında çok basit fakat, çok dikkat ve özen isteyen bir konu.

İnternetten para kazanmak için internete bağlı bir araç ile başlayabilirsiniz.. Mesela bir telefon veya bir bilgisayar ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle kendinizi ölçüp tartıp ve biçmelisiniz, kendinize bir yol çizmelisiniz, Profesyonel şekilde internetten para kazanmak mı yoksa amatör şekilde internetten para kazanmak istiyorsunuz.

Penta Yazılım olarak, her türlü internet projenizin yanınızdayız, İnternetten para kazanmak ve internet dünyasına giriş yapmak için ücretsiz şekilde bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!(İstanbul’daki ofisimizde de telefondan da ücretsiz ulaşabilirsiniz.)

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

İnternet dünyasına yeni başlamış olabilirsiniz. Bir tiktok hesabı ile hayatınız değişmiş, internetten daha kolay para kazanmak için yollar arayışına girmiş olabilirsiniz. İşte bu başlık altındaki yollar tam size göre! Basit ve anlayabileceğiniz türden! Amatörler için oluşuturulmuş bir yazı içeriği! Yeni başlayıp para kazanmak istiyorsanız dikkatlice 3 yolu okuyun!

1-Pinterest Hesabı Açarak Para Kazanın!

Pinterestten günde 500-1000 TL arası para kazanmak çok basit! Türkiye’de henüz yaygın olmayan Pinterest belki de amatör anlamda en hızlı meyve veren ve kazanç sağlayan sosyal platformdur. Pinterestten para nasıl kazanılır? Diye soruyorsanız, bunun yanıtını da kısaca özetlemek istiyorum. Özgün kaliteli resimler paylaşarak Pinterest hesabınızın takipçi sayısını artırabilirsiniz. Evet sadece resim paylaşarak takipçi sayınız artacak! Resim paylaşarak para kazanacaksınız! Takipçi sayınız arttığında, web sayfanıza veya diğer sosyal medya hesaplarınıza da takipçi akışı sağlayabilirsiniz. Büyük bir etkilişimde büyük paralar kazanmak kaçınılmazdır. Pinterest sayesinde Google size 500-1000 TL arası günlük ödeme yapabilir! Şaka değil gerçek! Fakat Pinterest ile para kazanmanın şartı, kendinize ait bir websitesi olmasıdır. Çünkü Pinterest’de paylaştıklarınıza kendi sitenizin linkini vereceksiniz böylelikle günlük 10.000-20.000 arası ziyaretçi çekebileceksiniz.

Penta Yazılım olarak, Pinterest konusunda uzman kadromuz ile yanınızdayız, Pinterest’den para kazanmak istiyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Penta Yazılım ile ücretsiz olarak iletişime geçin! Sizlere Pinterest uyumlu websitesi ve izleyeceğiniz yolu anlatalım, sizde İnternetten para kazanmanın keyfine hızlı ulaşın!

2-Makale Yazarak Para Kazanın!

İnternet dünyasında en hızlı meyve veren ve para kazandıran bir diğer husus bize göre makale yazmaktır. Makale denilince aklınıza bilimsel yazılar geliyor olabilir, fakat İnternet dünyasında makale, öğretici yazıların hepsini kapsıyor, haberler, şiirler, hikayeler kısaca her türlü içerik “Makale” adı altında anılıyor. Klavyeniz hızlı hayal gücünüz iyi ise, özgün içerikler üretebilecekseniz, bu yol tam size göre! Günde her biri 300 kelime olmak şartıyla 10 makale yani konu başlığı yazarsanız 150 TL para kazanabilirsiniz. Mesela müşteri size ulaşıyor ve “İnternetten Para Kazanma Taktikleri” konusunda bir makale ele almanızı istiyor, size kelime sayısı ve anahtar kelimeler veriyor, sizde hemen yazmaya başlıyorsunuz! Unutmayın ne kadar çok kelime isterse o kadar fiyatı artırıyorsunuz. 2020 Yılı İtibari ile 400 Kelimelik Bir Makale Ortalama 10-15 TL arasında değişiyor. Peki makaleleri nerede satabilirsiniz? R10.net, wmaraci.com, bionluk.com isimli web sitelerinde içeriklerinizi satabilirsiniz.

Özetle; Makale, internet dünyasında her türlü yazıyı ifade etmektedir. Müşteriler sizlere ulaşır, sizden belli konularda yazı yazmanızı ister ve ödeyeceği parayı size söylerler, sizde kabul veya red edersiniz!

3-Fotoğraf Çerek Para Kazanın!

Elinizde güzel bir fotoğraf makinası mı var? Yoksa Iphone Pro Max veya dengi kaliteli bir telefona mı sahipsiniz? Boş vakitlerinizde bol bol fotoğraf çekiyor, sadece instagram ve whatsapp durum mesajlarında mı paylaşıyorsunuz? Sakladığınız fotoğrafları artık gün yüzüne çıkarma vakti geldi! İnternetten para kazanmanın en güzel yollarından bir tanesi de fotoğraflarınızı pazarlamak! Peki fotoğraflar nasıl pazarlanacak? Fotoğrafları pazarlamak zor ve zahmetlidir, fakat kısmetiniz ve nasibiniz varsa bir fotoğraftan 100-1000 TL arası para kazanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı paylaşırken mutlaka küçük notla ile sosyal medya veya iletişim numaranızı bırakın! Bu işlemi fotoğraf üzerinde yapın! Fakat fotoğrafın estetiğini bozmamaya dikkat edin!

Şimdi gelelim fotoğraflarınızı nasıl pazarlayacaksınız! Fotoğrafları satarak internetten para kazanmak için kurulmuş siteler vardır. Bunlar pinterest.com, gettymages.com, Alamy.com, PhotoDune.com isimli websiteleridir. Yabancı olduklarına bakmayın! Müşterinin nereden geleceği hiç belli olmaz! Buradan çok ciddi paralar kazanılmaktadır. Profilinizde en az 200 özgün ve kaliteli, fotoğraflar paylaşırsanız aylık 100-150$ para kazanabilirsiniz.

PROFESYONELLER İÇİN İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

Bilgisayar açma kapama tuşunu öğrendiyseniz, ücretsiz blog kurup google reklamları ile 3-5 kuruş kazanmışsanız, artık profesyonel para kazanma yöntemlerini bahsetmek kazancınız açısından iyi olacaktır. Profesyonel arkadaşlarda internetten para kazanmak için yukarıdaki yeni başlayanlar için verdiğimiz yolları kullanabilirler. Bunun haricinde, 3 yol da profesyoneller için göstereceğiz!

1-E-Ticaret Sitesi Kurarak İnternetten Para Kazanın!

Profesyonel anlamda internetten para kazanmak, riski azaltmak istiyorsanız mutlaka e-ticaret konusunu araştırmanızı öneriyoruz. E-Ticaret denilince aklınıza esnaf olmak veya mal mülk sahibi olup pazarlamak anlamı çıkmasın! Şirket olmak gibi bir sürü prosedürler gelmesin!  Bunlar gözünüzü büyütmeyin! E-Ticaret geniş bir dünyadır. Başka bir siteden aldığınızı başka bir sitede de pazarlayabileceğinizi aklınızın bir köşesinde tutmanızda fayda vardır!

Penta Yazılım olarak, e-ticarete atılmanızda çok büyük kolaylıklar sağlıyoruz! Şahıs Şirketi Kurulumundan, websitesi tasarımınıza kadar yanınızdayız! Bizimle ücretsiz olarak iletişime geçmekten çekinmeyin! (İstanbulda Ofisimize bekleriz ya da telefonla ulaşabilirsiniz.)

Hala Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur? konusunda kafanızda tereddütleriniz varsa makalemizi okuyabilirsiniz.

 

2-Kadınlara Özel veya Erkeklere Özel Blog açarak Para Kazanın!

Belki bir çoğunuza şaka gibi gelecek fakat, kadınlara özel bir websitesi emin olun bir çok websitesinden çok daha fazla kazandırıyor, kadın konusu teknoloji konusundan da erkek konusundan da yaşam konusundan da çok daha fazla! Kadınların yelpazesi çok daha fazla! Mesela Kadın sitesinde neler olabilir? Kadın, Sağlık, Moda, Yaşam, Teknoloji, Makyaj, Saç, Giyim vs…. Konulara bakar mısın? Güzel bir tema ile Google’dan inanılmaz paralar kazanabilirsiniz! Erkeklere özel websitelerinin azlığı nedeni ile de çok az zamanda çok büyük işler başarabilirsiniz. Fakat bizim tavsiyemiz kadın sitesi açmanızdır! Kadın sitesi açarak ayda 2750-4500 TL para kazanabilirsiniz.

3-Youtube Kanalı ve Entegreli Websitesi ile Para Kazanın!

Youtube kanalı açarak para kazanabilirsiniz. İnternetten para kazanmanın en keyif ve en zorlu yolu belki de youtubedur, eskiden kolaydı fakat şimdi bu kadar popülerlikte bu kadar rekabette zor! Fakat bizim önerimiz var! Yine Youtube kanalı açacaksanız, mutlaka ya oyun kanalı, ya kadın kanalı ya da çocuklar için çizgi film kanalı açınız! Youtube kanalı açacaksanız mutlaka bu kanalınızı bir webitesi ile besleyin! Bir websitesi açarak içeriklerinizi orada paylaşın! Etkileşimi artırın! Diğer sosyal medya hesaplarınızda sürekli kanalınızı paylaşın! Kısa sürede takipçi akınına uğrayacak ve her gün bize dua edeceksiniz!  Youtube Kadın ve Çocuk üzerine açtığınız kanaldan 5000-10000 arası iyi paralar kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Yazıya Puan Ver
10 Kişi Puan Verdi