Web Tasarım Formu


Nasıl Bir Web Sitesi Veya Hizmet Arıyorsunuz?

Başka Hangi Hizmetlere İhtiyacınız Olabilir ?

Tercih ettiğiniz bir platform var mı?

Projenizde kaç dil kullanılacak?

Lütfen listeden seçim yapınız.

Projenizden biraz bahsedebilir misiniz?

Bu alan zorunlu değildir.

 / 1000

(Firmanızın genel tanıtımı, ürün varsa siteye konulacak ürün sayısı, filtre ve karşılaştırma modülü olacak mı, yaklaşık sayfa sayısı, üyelik vb. bir sistem olacak mı, mevcut siteniz varsa ondan ne farkı olacak, ve diğer eklemek istediğiniz herşeyi buraya lütfen olabildiğince detay yazınız.)

Bir dosya göndermek ister misiniz?

Dosya Seç

Dosya seçilmedi...

Bu alan zorunlu değildir.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz?

Nerelisiniz?

İl / İlçe / Mahalle selectbox seçimi olacak.

Size nasıl hitap edelim?

2021 Web Tasarım Trendleri

2021 Web Tasarım Trendleri
2021 Web Tasarım Trendleri
26/07/2021
0 Yorum
Musa C.
1017

Bir web sitesi oluşturmak istediğinizde dikkat edeceğiniz en önemli detay web tasarım trendleridir. Web tasarım trendlerini inceleyerek hem popüler konuları yakından takip edebilir hem de web tasarımda kaliteden yana tercih kullanabilirsiniz. Şimdi hazırsanız web tasarım trendlerinin neler olduğuna daha yakından bir göz atalım!

Asimetrik Web Tasarım Trendi

2021 yılında en çok dikkat çeken tasarım trendlerinden bir tanesi de asimetrik düzendeki tasarımlardır. Simetrik, pek çok tasarımcı için olmazsa olmazlardan bir tanesi olarak kabul edilmektedir. Ancak asimetrik tasarımlar görsel anlamda daha ilgi çekici olur. Özellikle de dinamik bir tasarıma sahip olmanın getireceği ayrıcalıklar asimetrik tasarımı dikkat çekici kılar. Siz de 2021 yılının en trend tasarımlarına sahip olmak adına mutlaka asimetrik çözümlere bir göz atmalısınız!

Minimal ve Maksimal Tasarımlar

Aşırı tasarım olarak da bilinen 2021 yılının en trend tasarımlarına sahip olmanız oldukça avantajlı olacak! Neden mi? Çünkü minimalist ve maksimalist tasarımlar tam da göze hitap eden seçenekler olarak dikkat çeker. Tüketici beklentilerine fazlasıyla cevap veren çözümlere kapı aralamak adına size sadece tasarım ajansına ilgili talebinizi belirtmeniz yeterlidir.

Video İçeren Tasarımlar

Web tasarım çözümlerinde en dikkat çeken seçeneklerden bir tanesi de içerisinde videoları barındıran tasarımlardır. Bu yönüyle web sitesi sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap veren bu tasarımların kaliteden yana en ideal çözümleri ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de hareketli tasarımların kullanıcıların ilgisini çekeceğini unutmamalısınız. Kaliteli bir video tasarımı için siz de bu konuyu ihmal etmeden harekete geçebilirsiniz.

Vektör İçeren Tasarımlar

Web sitenizin özelliklerine bağlı olarak dikkat etmeniz gereken birbirinden özel hususlar vardır. Bu nedenle de dikkat edeceğiniz en önemli detay kullanıcılarınıza uygun bir tasarımla hitap etmektir. Vektörün farklı bir hava katması ve kullanıcılara yönelik ilgi çekici seçenekler sunması bu tür tasarımların trendlere yerleşmesine katkı sağlar. Bu nedenle de dikkat etmeniz gereken en önemli hususun vektör gibi farklı tasarımlara yönelmek olduğunu unutmamalısınız.

Animasyon ve Web Tasarım 

Web tasarım konusunda en özel seçeneklerden bir tanesine sahip olmak mı istiyorsunuz? O halde dikkat etmeniz gereken en önemli şey kesinlikle animasyonu web tasarım çözümlerinize katmak olacaktır. Bu konuda son dönemin en dikkat çeken trendlerini incelediğinizde animasyonun hiç de azımsanmayacak bir özelliğe sahip olduğunu görebileceksiniz. Bu nedenle de başarılı bir sonuca ulaşmak için harekete geçebilirsiniz.

Pastel Renkler İçeren Tasarımlar

Tasarım konusunda en özel alternatiflerden bir tanesine sahip olmak mı istiyorsunuz? O halde dikkat edeceğiniz en önemli şey kesinlikle pastel renklerden bir tanesine sahip olmaktır. Web tasarım konusunda tercih edeceğiniz bu çözümün kaliteden yana sizleri ön plana çıkaracağını kesinlikle unutmamanız gerekir. İş birliği yaptığınız web tasarım ajansının bu konuda size sunduğu seçeneklere odaklanmalı ve kaliteden yana tercihinizi kullanmalısınız.

Kaydırma Efekti İçeren Tasarımlar

2021 yılının en trend tasarımlarının ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Bu konuda kaydırma efektinin kullanıldığı trendleri tercih edebilirsiniz. Kaliteden yana ön plana çıkan bir seçenek olan kaydırma efekti içeren tasarımların size ne tür avantajlar getireceğini unutmadan harekete geçmelisiniz.

Yukarıda sıralanan her bir trend 2021 yılında web tasarımında ön plana çıkar. Siz de bu trendler arasından bir ya da birden fazlasını tercih edebilirsiniz. Önemli olan kaliteli bir sonuca ulaşmak olurken görsel ve işlevsel anlamda fark yaratacak çözümlere ulaşabilirsiniz. Kaliteden yana tercih kullanmanın size sağlayacağı ayrıcalıkların neler olduğuna daha yakından bir göz atmalısınız.

 

Yazıya Puan Ver
2 Kişi Puan Verdi
Konu Etiketleri: